С чисто ново носле се показа Мис България Венцислава Тафкова.

...
С чисто ново носле се показа Мис България Венцислава Тафкова.
Коментари Харесай

Клъцни-срежи! Мис България с нов нос като на Преслава!

С чисто ново носле се появи Мис България Венцислава Тафкова . Изтъненият обонятелен орган шокира почитателите на моделката, която се щракна отстрани по този начин, че ясно да се види новата й облага.

Нослето е даже по-тънко от това на фолк певицата Преслава, която още търпи остри рецензии, откакто преди близо 5 години си направи фрапантна ринопластика, написа Paparak .

Корекцията на носа е измежду най-често срещите измежду миските. На такива пластики са се подлагали не една и две носителки на купата „ Мис България “ като Тамара Георгиева, Радинела Чушева и Антония Петрова.

Докато при тях обаче интервенцията бе естетически оправдана, то Тафкова несъмнено изненада с решението си почитателите. Моделката имаше естествено вярна форма и нямаше потребност от тунинг, само че очевидно и тя е била повлечена от манията за корекции.

Тези дни плъзна слух, че Тафкова си е правила и друга намеса - за увеличаване на задните елементи. „ С дупе но Ким Кардашиян, носле но Преслава – нека не загуби идентичността си като останалите миски “, клатят глава почитателите й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР