С чест да кажем, че сме приключили и третата вълна.

...
С чест да кажем, че сме приключили и третата вълна.
Коментари Харесай

Борисов посрещна ваксините. Обяви край на третата вълна

С чест да кажем, че сме завършили и третата вълна. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов, който дружно със здравния министър в оставка проф. Костадин Ангелов посрещна новата пратка ваксини на „ Пфайзер ”.  Тази заран получихме 274 000 дози.

Борисов заръча на Ангелов да имунизират по 30 000 души.

Премиерът разясни, че техните критици могат да видят с какви ограничения прилежащите страни са на нашето равнище - цялостен локдаун. Цитира данни на института " Робърт Кох ". Сега сме били на равнището с Австрия. Можем с чест да кажем, че сме завършили и третата вълна, сподели той.

Какво щеше да стане, в случай че тази вълна беше отишла на 6-7-8 000 болни, попита Борисов. И добави, че в този момент се съпоставяме с Белгия и Австрия.

Борисов разяснява и измененията в ИК, като разясни, че казусът с вота в чужбина не е решен, защото няма методология какъв брой депутати ще влязат от новия изборен регион „ Чужбина ”. Той съобщи, че бюлетините се печатат в печатницата на Българска народна банка, само че протоколите и другите документи са в печатницата на " мастит народен представител " от Българска социалистическа партия.

В желанието си да мъстят, не знам за какво, се сговарят ", съобщи Борисов. " За всичко друго се сговориха, само че не и за кабинет ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР