С бурни емоции и драма Соня беше изненадващо изгонена от

...
С бурни емоции и драма Соня беше изненадващо изгонена от
Коментари Харесай

Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen

С бурни страсти и драма Соня беше изненадващо изгонена от Hell’s Kitchen България. Кулинарният блогър се наложи като спорна персона измежду топ готвачите в надпреварата. От една страна сподели забележителни готварски умения, а от друга се подреди в женския лагер на хубавелките и си навлече много яд и злоба от тяхна страна. В последна сметка началник Ангелов се раздели с нея и си призна, че е очакал много по-рано тя да се огъне под напрежението и напрежението в Кухнята на пъкъла.

Началната учителка Галя не съумя да се оправи с тежката задача да управлява аления тим и да командва в кухнята. Вместо студен разум, бърза реакция и ясна връзка с дамите, тя сподели суматоха и неустановеност, а вместо да наложи дисциплинираност с желязна ръка, акцентира на кресчендото.

Ивайло също не съумя да овладее сините и да покаже лидерски умения. В допълнение прояви тъмните страни на своя темперамент – освен не овладя страстите си в директен конфликт с Галя, само че и не откри държанието си за неверно. А другояче сподели тактичност за отборна победа и за следващ път показва, че в Hell’s Kitchen България с изключение на топ готвачи има и топ стратези.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР