С ъветваме Ви да проверите навреме дали фигурирате в избирателните

...
С ъветваме Ви да проверите навреме дали фигурирате в избирателните
Коментари Харесай

Как да гласуваме с хартиена бюлетина

С ъветваме Ви да ревизирате в точния момент дали фигурирате в изборните описите и в коя секция би трябвало да гласувате. Това можете да извършите на интернет страницата на Групово дело „ ГРАО “ в Министерство на регионалното развитие:, да се обадите на безвъзмезден за цялата страна 0800 1 47 26 или да изпратите SMS с ЕГН на 18429 (0,25 лева без ДДС).

На таблото пред изборното помещение можете да се запознаете със листата на партиите, обединенията, самостоятелните претенденти, както и с имената от кандидатските листи към тях.

Изборният ден стартира в 7:00 ч. и приключва в 20:00 ч. Той може да продължи до 21:00 ч., в случай че пред изборното помещение има негласували гласоподаватели. Спазвайте отдалеченост и ограничаващите ленти. Покажете персоналната си карта и я поставете на масата пред члена на изборната комисия, за малко отстранете маската си, с цел да може да Ви разпознават.

В случай че срокът на годност на персоналната Ви карта е изминал в интервала на изключително състояние след 13 март 2020 година, Вие имате право да гласувате, като удостоверите самоличността си пред секционната изборна комисия без да е належащо уверение за издаване на персонални документи.

След регистриране на данните Ви в изборния лист, член на СИК откъсва бюлетина от кочана, сгъва я по избран метод, слага щемпел на гърба й и Ви я подава. В кабината гласувате със знак „ Х “ или „ V “ със наследник химикал в квадратчето, с номера на определената от Вас партия, коалиция или самостоятелен претендент. Ако желаете, отбележете преференция за претендент в кръгчето. Сгънете бюлетината и излезте от кабината. Член на СИК ще сложи втори щемпел на гърба й, ще откъсне дребния откъслек в ъгъла. Пуснете бюлетината в транспарантната урна, подпишете се в изборния лист и вземете персоналната си карта.

Моля, спазвайте противоепидемичните ограничения, носете маска, спазвайте отдалеченост!

За повече информация посетете уеб страницата на Централната изборна комисия –

Бъдете дейни, гласувайте!

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Представи си, че си сама в къщи и дойдат извънземните. Какво ще направиш? - Мусака. На всички им харесва. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЕвропейският авто пазар спада с 20% тази година, само че продажбите на електрически и плъг-ин колите са във напредък.Има доста елементи и разногласия, само че най-после днешната основна дума е взаимност, сподели премиерътНовината към този момент се популяризира и отвън БалканитеЩе се трансформира европейското законодателствоБертран Таверние е водеща фигура във френското киноТридесет и пет годишният Мюниц персонално се похвали с раждането на сина сиДа благодарим и на всички лекари, учители и служители на реда, които през тази година резервираха доста човешки животи, прикани тойСкоро третата ваксина ще бъде налична в цялата страна, макар че третата фаза от изпитванията още не е приключилаНай-малко тежки странични резултати има след имунизиране с AstraZeneca, написа " Дойче веле " Влакът е бил спрян принудителноБебето ще бъде преместено за лекуване в ПловдивСпоред Свиленски ГЕРБ преднамерено вършат внушения за безпорядък в изборния развой, с цел да отхвърлен българските жители от гласуванеЧужденците също ще могат без PCR тест и карантина да влязат в Сърбия, в случай че са им направени и двете дозиСофийският действен щаб одобри решението на заседаниеСобственици се оповестиха срещу разхлабването на ограниченията за огромните магазини Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР