„С ареста на Бойко Борисов, Кирил Петков и Бойко Рашков

...
„С ареста на Бойко Борисов, Кирил Петков и Бойко Рашков
Коментари Харесай

Делян Добрев: С ареста на Борисов, Петков и Рашков отмениха демокрацията


„ С ареста на Бойко Борисов, Кирил Петков и Бойко Рашков анулираха демокрацията “, сподели Делян Добрев в „ Тази събота “.

„ Брифингът в Министерския съвет беше спешен пиар, в който се твърдеше, че те нямат доказателства, само че желаят прокуратурата да ги задържи. През цялото време се повтаряха тезите на Васил Божков “, сподели още Добрев.

Той добави, че в предходните дни е имало две вести, които е трябвало да бъдат потулени с този арест – форсмажора, препоръчан от Корнелия Нинова, и визитата на Лойд Остин у нас.

„ Нинова анулира пазарната стопанска система, а Рашков и Петков анулират демокрацията “, сподели Добрев.



Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков разяснява, че още в понеделник ще бъде сезиран европейският омбудсман поради ареста на Борисов. Той разяснява и дейностите на европейската прокуратура.

„ Европрокуратурата няма пълномощия да проверява подобен вид закононарушения. В случай с хазарт не можем да приказваме за потребление на евросредства. Тази прокуратура беше основана за да надгради ОЛАФ. Тя се занимава единствено с закононарушения с евросредства “, сподели Новаков.

По думите му потреблението на необходимост при ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова е било непозволено. „ Неотложност се ползва по отношение на наркотрафиканти. Нищо не постанова такива ограничения против настоящ политик “, сподели Новаков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР