С апел да покажем нашата съпричастност към хората, пострадали от

...
С апел да покажем нашата съпричастност към хората, пострадали от
Коментари Харесай

Зуека разкри най-големия си страх

С зов да покажем нашата съпричастност към хората, потърпевши от войната в Украйна се обърнаха българските звезди към своите почитатели. Специални видеа, в които разкриват своите мисли за протичащото се по света, снимаха редица актьори, измежду които Васил Василев-Зуека, Диана Димитрова, Владимир Михайлов, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Саня Армутлиева и други

" Най-омразното нещо на света, това е убийството. Винаги съм се страхувал от едно само нещо на този свят и това е войната. Няма по-унизително нещо от това да видиш по какъв начин човек убива индивида. Аз съм срещу войната! Където и да е било по света! “, прям е Зуека в клипа си, предаван по NOVA.

" Никога не съм си представяла, че в XXI век ще живеем във време на война. Не си представям, че всичките тези години, които сме се развивали като свят, ще се случват сходни неща. Искам всички да сме обединени към една единствена идея и тя е: " Мир и развиване “, " Живот, а не война “, моли певицата Маги Джанаварова.

Продуцентът Саня Армутлиева прикани обществото да не резервира неутралитет в тези размирни времена.

" Преживяваме миг, лишен от светлосенки. Момент, който изисква от нас решителност. На чия страна да застанем. На страната на мира, свободата и демокрацията или на страната на войната и безумната експанзия. Аз не се двоумя! Не се колебайте и вие! Подкрепете смелия народ на Украйна, който с каквото може “, декларира тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР