С ъединените щати нямат доказателства за съществуването на извънземни, но

...
С ъединените щати нямат доказателства за съществуването на извънземни, но
Коментари Харесай

Сензационен доклад в САЩ признава НЛО

С ъединените щати нямат доказателства за съществуването на извънземни, само че и не могат да го изключат, излиза наяве от нов отчет на американските управляващи, детайлности от който бяха разкрити пред " " от държавни чиновници, имащи достъп до документа.

В отчета се признава, че липсва пояснение за метода, по който са се движели редица неидентифицирани летящи обекти.

Повечето от над 120 случая с НЛО, записани през последните две десетилетия, не са свързани с американска военна или друга нова технология.

Разузнавателните служби не разполагат с доказателства, че летящите обекти, видяни от американски водачи, са извънземни, само че към момента не могат да обяснят необикновеното ускоряване и промяна на посоките на придвижване, които остават мистерия както за учените, по този начин и за военните.



Правителството на Съединени американски щати не може сигурно да отхвърли опцията, че видяните обекти са с извънземен генезис.

Докладът включва и произшествия с НЛО, обявени от военните в други страни. Според представители на разследващите служби, някаква част от тези случаи са свързани с тестване на пробни технологии от Русия и Китай - евентуално хиперзвукови ракети.



Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама още повече разпали интереса по тематиката със свое посещение в Си Би Ес.

"Истина е, и в действителност приказвам напълно съществено, че има фотоси и записи на обекти в небето, за които не сме сигурни какво тъкмо съставляват ", сподели Обама.



Финалната версия на новия отчет ще съдържа и анекс, който ще бъде класифицирана информация.

Това, че той ще остане в загадка от обществеността, евентуално ще продължи да подхранва спекулациите, че държавното управление на Съединени американски щати разполага със секретна информация за визити на извънземни на Земята.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Катаджия стопира чисто ново порше и споделя на лидера: - Направихте нарушаване. Трябва да платите санкцията. - Нямам пари. Заплатата ми е 200 лв.. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАдвокатът по здравно право Мария Петрова разяснява разкритията за болница " Лозенец " Фишовете са за нарушаване, снимано от камера два пъти с 2 секунди разликаПовечето от тях са в сферите на ИТ, телекомите и авиациятаКогато преди 60 години на немския пазар се появяват първите противозачатъчни хапчета, те се изписват единствено на омъжени дами и единствено с експлицитното единодушие на брачна половинка. Но половата гражданска война бързо опустошава тези вижданияОгнеборците са съумели навреме да потушат пламъцитеСпоред института висока облага била образувана освен за частните лаборатории, само че и в държавнитеТой акцентира, че служебното държавно управление в София има конституционна опция да вземе решениеНад 100 тона скална маса и пръст са блокирали и двете платнаТрусът е станал към 18:00 часа локално времеДнес е вторият ден от формалното посещаване на португалския държавен глава у насВ същото време температурите в южните окръзи се повишават, курортите са цялостни с туристиВижте какви са променитеВ тях вземат участие номинирани членове на партията, както и такива от новите партии и движенияЕрдоган е получил първата си доза от китайската ваксина „ Синовак ” на 14 януариЦимане имат най-здравите сърца в светаЕК чака от Бъл
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР