С A1 Xplore TV потребителите могат да гледат разнообразие от

...
С A1 Xplore TV потребителите могат да гледат разнообразие от
Коментари Харесай

Жокера, То: Част 2 и Загубения Йети в А1 Видеотека през март

С A1 Xplore TV потребителите могат да гледат многообразие от кино заглавия по собствен усет

През март А1 Видеотека ще притегли вниманието на феновете на киното с още топ кино продукции, като акцентите включват „ Жокера “, „ То: Част втора ” и „ Загубеният Йети ”. Услугата за наемане на хитови заглавия е разполагаем за клиентите на новата интерактивна телевизия А1 Xplore TV. Селекцията от филми в А1 Видеотека обгръща оферти от разнородни жанрове, подобаващи за зрителските усети на всички възрасти. Почитателите на киното могат да се насладят на топ заглавия на налична цена скоро откакто филмите към този момент не са разполагаем в киносалоните.

Пример за такава топ кино продукция е „ Жокера “ (2019) - едно от най-нашумелите заглавия в последните месеци. За ролята на Артър Флек в лентата, Хоакин Финикс получи редица оценки, измежду които „ Златен глобус “, премия от английската кино академия BAFTA и Оскар от 92-то издание на Наградите на Академията. „ Жокера “ завоюва също и Оскар за истинската музика на Хилдур Гуднадотир, и общо 9 номинации на Академията, в допълнение към над 100 други от разнообразни влиятелни състезания. Не е за занемаряване и фактът, че в звездния каст е и Робърт Де Ниро в ролята на Мъри Франклин.

Действието в „ Жокера “ се развива през далечната към този момент 1981 година. Историята споделя за Артър Флек, провалил се комик, който е отритнат от обществото и поема по пътя на престъпността и хаоса в Готъм Сити. Зрителите стават очевидци на вътрешната битка на основния воин, когато животът му се трансформира в непрекъснат тормоз в работата, на улицата и вкъщи, от близки, сътрудници и непознати. В резултат на отхвърлянето, Артър се отчуждава още повече от обществото и фрапантно взема решение с коя от двете маски желае да живее.



Друг от акцентите в каталога на А1 Видеотека през март е „ То: Част втора “, основан на романа „ То “ на Стивън Кинг. Историята се развива двадесет и седем години откакто Клубът на загубеняците побеждава Пениуайз. Когато в Дери стартират да изчезват хора, бандата би трябвало да се събере още веднъж и за следващ път да се изправи пред най-лошите си страхове.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР