С 20 кг по-слаба и с около 20 години по-млада

...
С 20 кг по-слаба и с около 20 години по-млада
Коментари Харесай

Какво се случва с бившата съпруга на Доган?! Ширин е неузнаваема, стопи се с цели 20кг

С 20 кг по-слаба и с към 20 години по-млада е някогашната брачна половинка на Ахмед Доган – Ширин Карнобатлъ. А провинен за тази промяна е с 10 години по-млад от нея мъж, в който Шери е бясно влюбена, заяви Intrigi.bg.
Срещнали се около работата й в Министерството на културата и към този момент повече от година се носели на крилете на любовта, разкриват техни близки. 50-годишната Ширин изживява своята втора младост, въпреки и скрито от общественото пространство. Разликата във възрастта по никакъв начин не се нравела на Ахмед Доган и поради статута си на някогашна брачна половинка, Карнобатлъ криела връзката си.
Шери и Доган са разграничени към този момент повече от 20 години, само че политикът продължавал да има власт над живота й, описват нейни близки.
Същия надзор се опитвал да наложи и на 29-годишната им щерка Демет, само че безрезултатно. Милионерската наследница изрично отказвала да се употребява от облагите на татко си и се издържала напълно сама. Деми е професионален гримьор, а в свободното си време написа хайку.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР