РЗП на сградата с подземно ниво - 26 667.74 кв.м.

...
РЗП на сградата с подземно ниво - 26 667.74 кв.м.
Коментари Харесай

"Reina Sofia Residence" - сграда от ново поколение в сърцето на града

РЗП на постройката с подземно равнище - 26 667.74 кв.м. Процент озеленяване - 40% Общ брой жилища - 158 бр. На равнище сутерен на постройката са разполагаем: ресторант с външна градина, пространно комерсиално помещение и 6 бр. по-малки търговски обекта Локация - извънредно атрактивна за развиване на бизнес заради бързите темпове на развиване на региона. Паркиране - в постройката са обезпечени повече от минималния брой места за паркиране, като огромна част от паркоместа са планувани за зарядни станции за електрически автомобили.
" Reina Sofia Residence " е постройка, напълно основана да удовлетвори потребностите на актуалния човек в огромния и динамичен град. Представяме ви постройка от ново потомство с енергиен клас А, в която можете да намерите уют, естетика, хубост, успокоение, сигурност, пространство и не на последно място - чувството, че живеете в изискана и първокласна външна страна на града, до момента в който в реалност вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата.

" Reina Sofia Residence " е новаторски план, съчетаващ в себе си функционалност, енергийна успеваемост и безкомпромисно качество на строителството.

Жилищната част се състои от две здания, построени при обвързвано застрояване и е решена в пет входа - вход А, Б, В, Г и Д.
Реклама
Локация - Разположен в един от най-предпочитаните южни региони на столицата, комплексът дава пълноценни условия, отговарящи и на най-високите условия при избора за личен дом. Ключово в концепцията на плана е постигането на чувство за усамотение като в изискана и първокласна външна страна на града, съчетано с съвременни, стилни и функционални решения, присъщи за сърцето му - а точно едно от най-комуникативните и функционални места в столицата. Комплексът впечатлява с вътрешен уют и комфорт в жилищните пространства, богато озеленяване и невероятни гледки към планината.

Локацията на постройката е в непосредствена непосредственост до метростанция " Витоша ", МОЛ " Парадайс " и " Зоопарк София ". Сградата се намира на адрес гр.София, ул. " Могилата " 1-5 .

Апартаменти - " Reina Sofia Residence " - красивото и енергийно дейно украшение в сърцето на София - разполага със 158 жилището разпределени в пет входа. Апартаментите се отличават с функционални и светли пространства с самостоятелен темперамент за пълностоен метод на живот в забързания град.

За угаждане на потребностите на посетителите и живеещите в постройката подземното равнище на " Reina Sofia Residence " разполага със 195 паркоместа за коли - доста повече от минималния нужен брой. Предвидени са и 8 зони с места за колела. Сигурността и удобството на живеещите ще бъде обезпечено с надзор на достъпа до подземното равнище на постройката.
Реклама
Жилищният комплекс " Reina Sofia " е добър образец за нов вид жилищно планиране, основано с мисъл за резистентност, успеваемост и най-благоприятен комфорт. Проект, водещ към позитивна промяна на града и основан с мисъл за модерния човек и неговата фантазия за актуален, изящен и функционален дом.
Вдъхновени от сегашното и с отговорност към бъдещето
" Reina Sofia Residence " e постройка от ново потомство и една от първите в София, която е класифицирана по енергийна успеваемост с Клас А. Общата консумация на сила за всичките й потребности е два пъти по-ниска от тази на постройките ново строителство в столицата. Това доста понижава разноските на електрическа енергия на жилищата - една от най-чувствителните тематики за притежателите на парцели в днешните динамични времена. В същото време по този метод постройките са и по-щадящи за околната среда заради по-малкото количество изхвърлени нездравословни излъчвания.

Планирано е слагане на слънчево параметрично улично и парково осветяване, което няма да черпи сила от мрежата и ще обезпечава уют, сигурност и хармония, без да се постанова жителите на " Reina Sofia Residence " да заплащат електрическа енергия за това.
Проект, налагащ стандарт на висок клас качество на осъществяване
Мащабът на плана приказва посредством неговите елементи - високата енергоефективност ще бъде реализирана и чрез вискокачествената изолираност и дограма, с които ще бъдат оборудвани всички жилища в нея. Замислен със размах и грижа към потребностите на индивида през днешния ден, комплексът е осъществен с безкомпромисно високо качество на строителството, вложените материали, както и сигурност и непоклатимост във връзка с договорните взаимоотношения с клиентите - планът е с обезпечено финансиране и без индексация на цените по първичния контракт .
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР