Рюел-Малмезон. На тазгодишното технологичното изложение в Хановер Schneider Electric обяви

...
Рюел-Малмезон. На тазгодишното технологичното изложение в Хановер Schneider Electric обяви
Коментари Харесай

На тазгодишното технологичното изложение в Хановер Schneider Electric обяви глобална стратегия „Партньорството на бъдещето“

Рюел-Малмезон. На тазгодишното софтуерното ревю в Хановер Schneider Electric разгласи световна тактика „ Партньорството на бъдещето “. Това оповестиха от пресцентъра на Schneider Electric . Компанията показа последните си новаторски решения в региона на енергийния мениджмънт и стартира платформа за опростено, отворено и ускорено цифрово съдействие:
- Предоставяне на благоприятни условия за напредък на бизнеса посредством трансфер на познания, съдействие и новаторски цифрови и свързани артикули.
- Подкрепа за цифровата промяна за резистентност и успеваемост в свят с нов енергиен профил.
- Представянето на идващото потомство нововъведения за енергийно ръководство, в това число разпределителните табла BlokSeT ™ и Okken ™ LV, доближава своята кулминационна точка с новата усъвършенствана версия на емблематичния термомагнитен моторен комутатор TeSys ™ Giga за цифрова съгласуваност.
- Повишаване на потенциала на EcoStruxure ™ за отбрана на сериозно значимата индустрия, здания и инфраструктурни уреди от повреди, породени от късо съединяване, земни повреди или неизправности при претоварване.

В устрема си да подкрепи общите старания в световен проект за преход към по-устойчив свят на електрическата сила Schneider Electric, водачът в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, показа последните си новаторски решения в региона на енергийния мениджмънт и партньорските стратегии на тазгодишното ревю в Хановер, Германия.
За да отговори на императивите на световния дневен ред, свързани с изменението на климата и с най-важните провокации на 21-ви век в резултат на ускорения енергиен преход и възходящото търсене на сила, Schneider Electric разгласи световна тактика „ Партньорството на бъдещето “. Тя се ангажира да даде опция за екологично възобновяване, като в същото време поддържа значимите трендове на всеобща цифровизация, засилена електрификация, наред с възходящата роля на свързани нейтив цифрови артикули и програмен продукт, в устрема си да обезпечи резистентност и енергийна успеваемост в нужните мащаби.

„ Партньорството на бъдещето “: отворено, опростено и цифрово
Благодарение на ускорената цифровизация и нововъведенията в промишлеността нашите сътрудници имат достъп до опростени, отворени общоприети решения, до образования и трансфер на познания. Така построяваме модел за партньорство на бъдещето в поддръжка на вероятността за Новия електрически свят. Искаме нашите сътрудници да сътрудничат намерено между тях, да споделят опит и познания и да се образоват в името на общата изгода – като резултат също и в интерес на своите клиенти. С повече от 650 000 членове, 300 приложения и над 100 общности нашата отворена екосистема е благонадежден запас за всички участници. Тя разрешава съдействие с други снабдители на електрическа сила, дава достъп до най-съвременното софтуерно портфолио, както и опция за всички членове да работят в крайник с бързото развиване на пазарите и да печелят нови клиенти.
предизвиква трансформационни и взаимни решения в границите на екосистемата за ръководство на силата на Schneider Electric, в това число подбрано наличие за сътрудници.
„ Тъй като нашият свят се цифровизира, огромните здания, сериозно значимите уреди и инфраструктурата стават все по-зависими от надеждна, непрекъсната мощ “, показва Надеж Петѝ, изпълнителен вицепрезидент за енергийните артикули в Schneider Electric. „ И въпреки всичко проблемите, свързани с енергийното обезпечаване, са все по-често срещани. Тъй като електрическите мрежи в оборудванията стават по-сложни на фона на бурното развиване на Интернет на нещата (IoT), възходящия размер на данните и на броя на интелигентните устройства, то надеждността и наличността на зареждането даже не подлежат на разискване. Електрическите неизправности и непланираният престой заради нарушено електрозахранване могат да бъдат както рискови, по този начин и скъпи, което подлага на съществено тестване промишлените и строителните интервенции. Новите ни решения за електрическа сигурност, надеждност и съгласуваност дават на нашите клиенти и сътрудници умна технология, способна освен да планува, само че и да отбрани интензивно сериозно значимата инфраструктура и съоръжение от последствията на електрическите повреди. “
Schneider назовава тази своя визия All-Electric, All Digital New Electric World (Напълно електрически, изцяло цифров нов електрически свят): свят, задвижван от обилие от чиста сила, или с други думи от електричество 4.0. Тъй като електрическите и цифрови решения стават все по-сложни, Schneider има за цел да даде опция на своята екосистема от сътрудници да се възползва от опростени артикули за динамичен бизнес развой, които дават отговор на търсенето – артикули с нейтив съгласуваност и с капацитет за реализиране на задачите за резистентност и сигурност на електрическата сила.

Отворени и опростени решения
Стремежът на компанията е за даване на цифрови решения и свързани артикули, които водят до значими резултати за нашите сътрудници. Schneider Electric показва набор от решения за сигурност, надеждност и съгласуваност от последващо потомство за сериозно значими промишлени сегменти, здания и инфраструктура:
- Новият емблематичен термомагнитен моторен комутатор се отличава с нейтив цифрова съгласуваност и е притежател на 56 нови патента. С артикули, лесни за инсталиране и употреба, новаторската серия предлага нейтив съгласуваност в облачната система, усъвършенствана сигурност и мониторинг в действително време.
- Активното нисковолтово разпределително табло PrismaSeT™ е първият артикул в бранша, който включва вградена облачна съгласуваност, като по този метод обезпечава незабавен достъп до умна алармена система, разбор на потреблението на сила, информация за значими трендове, както и превантивни проекти за поддръжка.
- Новото потомство прекъсвачи с лят корпус ComPacT™ се отличава с обновен дизайн, отлични експлоатационни качества и доста улеснява дейностите по поддръжката.
- Разпределителните табла от последващо потомство BlokSeT™ и Okken™ LV имат нов дизайн за още по-позитивно ергономично преживяване, а вградената безжична IoT съгласуваност значи бърз и елементарен достъп на всички места и когато и да е. С лансирането им на пазара Schneider удостоверява уговорката си да даде отворени, лесни за внедряване цифрови решения, с цел да подтиква резистентност и успеваемост, позволявайки съдействие в целия бранш и партньорство в духа на Новия електрически свят. Новите стратегии спомагат за укрепването на позициите на нашите сътрудници в света на обвързваните решения и подтикват индустриалните нововъведения.

EcoStruxure™ Power пази сериозно значимата инфраструктура
Тези нововъведения са обединени в границите на EcoStruxure™ Power – цялостна, отворена архитектура и платформа, основана на IoT, която опростява и цифровизира електро-разпределителни системи в името на по-устойчива, постоянна и ефикасна употреба на оборудванията, като дава отговор на главните цели, които касаят енергийното систематизиране: електрическа сигурност, наличност/надеждност на мощността, оперативна и енергийна успеваемост и киберсигурност. Освен това EcoStruxure ™ Power е проектирана да усъвършенства финансовите разноски за интелигентни решения през етапите на планиране, създаване и въвеждане в употреба на планове, като минимизира риска и разноските и в същото време усилва успеваемостта. Платформата освен разрешава по-добра интеграция на чиста сила, ускорява устойчивостта на мрежата и основната инфраструктура – тя също по този начин спомага да се избегне безпланов престой (поради нарушено електрозахранване) във време, когато светът се възползва от силата на устойчивата чиста сила или така наречен електричеството 4.0. Според проучвания в бранша междинните разноски при спиране на електрозахранването в лечебните заведения възлизат на 8662 $ на минута, до момента в който 98% от организациите рапортуват, че един час престой им коства над 100 000 $. С EcoStruxure™ междинните предстоящи икономии включват 35% спестено инженерното време, 24% спестовност на сила и 20% оптимизация на отпечатъка на CO2. Днес EcoStruxure™ включва в единна общественост 500 000 обекта в международен мащаб, свързвайки към 45 000 разработчици и систематични интегратори, 3000 субекта на комунални услуги и 650 000 снабдители на услуги и сътрудници.

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде опция на всички да се възползват оптимално от силата и ресурсите на планетата за постигането на прогрес и резистентност за всички. Ние назоваваме това Life Is On.
Нашата задача е да бъдем вашият цифров сътрудник за резистентност и успеваемост.
Ние управляваме цифровата промяна посредством консолидиране на водещи в международен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, надзор, програмен продукт и услуги през целия витален цикъл за реализирането на интегрирано ръководство на компании, домове, здания, центрове за данни, инфраструктура и промишлени браншове.
Ние сме най-локалната от световните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които одобряват и се въодушевяват от нашите споделени смислени цели и полезности за приобщаване и овластяване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР