Рут Колева представи първата си песен с видеоклип от своя

...
Рут Колева представи първата си песен с видеоклип от своя
Коментари Харесай

Рут Колева с нов сингъл и клип

Рут Колева показа първата си ария с видеоклип от своя най-нов албум. Сингълът „ Candy Coated “ поддържа активността на фондация GLAS, която работи за цялостно тъждество и протекция от всички форми на дискриминация на ЛГБТИ общността в България. И тази година в месеца на международните прайд придвижвания, Рут заема своята роля на дипломат на концепцията за равноправието, като посвещава новата си ария на хубостта в разликата сред хората.



Съвсем в стила на българската соул изпълнителка, клипът към „ Candy Coated “ е оттатък всички стандарти и клишета, със личен жанр и визия, която пробужда страсти. Главна роля във видеото има танцьорът Валентино Владимиров, прочут с присъединяване си в клиповете на международни звезди като Тейлър Суифт, Кейти Пери, Кайли Миноуг и други. Режисьор на интернационалната продукция е Александър Станишев, а продуцент е Тейлър Грейвс, прочут от работата си с реализатори като Dr. Dre, Flying Lotus и други.

След месеци на непредвидена изолираност в малко мексиканско село, през днешния ден Рут Колева е още веднъж в Съединени американски щати, където довършва идния си албум. През юли певицата възнамерява да показа и втори сингъл с видеоклип от новата тава. Името на песента е „ On My Way “, а заглавието на самия албум към момента се пази като изненада за почитателите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР