Руското външно министерство нарече невъзможна без помощта... от Съединените щати

...
Руското външно министерство нарече невъзможна без помощта... от Съединените щати
Коментари Харесай

Русия обясни атаката с дронове в Москва с помощ от "САЩ и съюзниците"

Руското външно министерство назова " невъзможна без помощта... от Съединените щати и техните съдружници в НАТО ", подпомагащи Украйна с оръжия, образование и разследваща информация.

Киев не е поемал отговорност (нито е всекидневно да го прави в сходни случаи) за днешната офанзива, довела за малко и до затваряне на летище " Внуково ". В на съветската дипломатическа работа със заглавие " За украинските опити за терористични актове в Москва и Московска област " обаче се показва категорично Киев и се твърди, че цели са били " обекти на гражданската инфраструктура ".

Основата рецензия в късото обръщение е таман към Запада: " Такива офанзиви не биха били вероятни без помощта на киевския режим от Съединените щати и техните съдружници в НАТО, които не престават да го помпат с оръжия, в това число безпилотни летателни апарати, образоват оператори на дронове и дават разследваща информация, нужна за осъществяване на такива закононарушения, в това число изображения на земната повърхнина, получени благодарение на цивилен и военни спътници. "

С други думи, продължава Москва, дейностите на Вашингтон и неговите " спътници " са " съучастници... в подготовката и реализирането на терористични актове, планувани и осъществявани от Киев със западни пари и западни оръжия ".

Западът не поддържа офанзиви по интернационално приетата територия на Русия от страна на Украйна.

Руската работа на Би Би Си, че " доколкото е известно, всички дронове, употребявани до момента във вътрешността в съветската територия, бяха лично украинско произвеждане ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР