Руското министерство на отбраната отрече съобщенията, че украинската армия е

...
Руското министерство на отбраната отрече съобщенията, че украинската армия е
Коментари Харесай

Кремъл опроверга Пригожин за пробив в отбраната на руските войски 


Руското министерство на защитата отхвърли известията, че украинската войска е пробила защитата на съветските войски по фронтовата линия в Южна и Източна Украйна.

„ Изявленията, публикувани от обособени телеграм канали за „ пробиви в защитата “, осъществени в разнообразни елементи на линията на прикосновение, не дават отговор на действителността “, се споделя в известие на министерството, публикувано в четвъртък вечер и представено от съветската организация „ Интерфакс “, съобщи Дневник.

По-рано денем се появиха известия, че съветските войски се изтеглят в разнообразни елементи на фронта, в това число, че са се отдръпнали на 2 км от позициите си в Бахмут, където сраженията се водят без спиране осми месец. Източници на тези известия бяха главно съветски блогъри и притежателят на частната войска „ Вагнер “ Евгений Пригожин.

„ Общата конюнктура в региона на специфичната военна интервенция е овладяна “, добави съветското министерство на защитата. Води се пердах за отразяване на офанзива на поделение на въоръжените сили на Украйна в посока на село Малойлиновка, вземат участие авиация и артилерия “, оповестяват още военните в Москва.

Според военната сводка бойни дейности се водят единствено в Източна Украйна – край Донецк и Лиман, до момента в който на юг – в Запорожка и Херсонска област, сега такива няма.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР