Руското министерство на отбраната обяви, че тежката военна техника, използвана

...
Руското министерство на отбраната обяви, че тежката военна техника, използвана
Коментари Харесай

Прекратено е наказателното производство срещу Вагнер в Русия

Руското министерство на защитата разгласи, че тежката военна техника, употребена от частната военна компания " Вагнер " ще бъде трансферирана към настоящите подразделения на въоръжените сили на Руската федерация, осведоми БНР.

Междувременно от пресслужбата на Федералната работа за сигурност оповестиха, че е прекъснато наказателното дело за въоръжен протест, откакто е открито, че още на 24 юни " участниците в него са прекратили дейностите, ориентирани към осъществяване на закононарушение ".

Самолет " Ембраер Легаси 600 " с съветска регистрация е направил полет от Русия до Беларус, съгласно приложението за следене на полети Flightradar24. Самолетът попада в  санкционния указател на американската Служба за надзор на задграничните активи като обвързван с създателя на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин.

По силата на съглашение с беларуския президент от събота Пригожин спря напредването на силите на " Вагнер " към Москва, откакто получи уверения, че ще бъде признат в Беларус, където сигурността му ще бъде обезпечена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР