Наркобосът от близкото минало Стефан Бонев-Сако се размина със свободата

...
Наркобосът от близкото минало Стефан Бонев-Сако се размина със свободата
Коментари Харесай

Известен наркобос посрещна Великден зад решетките

Наркобосът от близкото минало Стефан Бонев-Сако се размина със свободата за Великден, написа " 24 часа ".

61-годишният Сако влезе зад решетките предходната година. Тогава завършиха две от делата против него. И по двете беше упрекнат като началник на незаконна група за разпространяване на дрога. Веднъж го арестуваха през 2010 година, а по-късно и през 2012-а. Сако беше клиент на профилираното правораздаване, само че дефинитивно наказванията му се забавиха с над 10 година В последна сметка влезе в пандиза за 4 година, като повече от половината от това време беше излежал в предварителния арест. По едно от делата се е признал за отговорен.

Той е един от дребното водачи на огромни банди за дрога, които влязоха в пандиза. Митьо Очите лежа 5 година, а Златко Баретата беше наказан, само че се оказа, че е изтърпял наказването си под домакински арест.

Сега той е на лек режим в общежитието в Кремиковци. Остават му 10 месеца, само че две седмици преди Великден, в края на април, е пуснал молба до съда, с цел да го освободят предварително от пандиза. Добро държание, липса на санкции, труд зад решетките са единствено част от претекстовете му, с цел да помоли за по-кратък престой. Сако трябвало да се грижи и за малолетната си щерка. Осъзнал грешката си от предишното и заречен да не прави още веднъж закононарушения.

Съдът обаче е отхвърлил молбата му, макар позитивните му характерности като лишаване от независимост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР