Руско-украинска война ПолитикаИма ли кой да спре Путин?ПолитикаПутин призова за

...
Руско-украинска война ПолитикаИма ли кой да спре Путин?ПолитикаПутин призова за
Коментари Харесай

България е засилила охраната в обектите от национална сигурност

Руско-украинска война ПолитикаИма ли кой да спре Путин?ПолитикаПутин прикани за боен прелом в Украйна
Българските управляващи са засилили защитата на обектите от национална сигурност като АЕЦ „ Козлодуй “ и други. Това разгласи министър председателят Кирил Петков, който след съвещанието в Брюксел дойде в Народното събрание за окончателното приемане на бюджета.

„ Има специфична група, която е определила точните обекти от национална сигурност и сме засилили защитата. Дори сме присъединили и някои нетрадиционни спомагателните инфраструктури, за а сме сигурни, че нямаме опасност от нерегламентирани дейности и има надзор “, разяснява Петков.

Премиерът сподели, че има общо 10 оперативни групи и всяка от тях има бюджет, като част от групите са за попълване на военните запаси за част от продуктите, които липсват.
„ Видно е, че Русия ще завоюва тази война “
След срещата на Б-9 във Варшава президентът на България Румен Радев удостовери още един път, че няма директна военна опасност за сигурността на България все още. Той посочи обаче, че средата за сигурност в Европа може да се промени доста бързо.

„ Видно е, че Русия ще завоюва тази война, само че тя доста мъчно ще завоюва мира. С експанзия не се печели “, съобщи президентът.

Президентът разяснява още наложените наказания от Запада.

Санкциите се взеха с консенсус през днешния ден и те по никакъв начин не са леки, техният резултат ще се усети с течение на времето и ще има съществени отблясъци върху нашия стопански живот “, разяснява президентът.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР