Руско-украинска война НаукаЗащо Русия превзе Чернобил и какви са потенциалните

...
Руско-украинска война НаукаЗащо Русия превзе Чернобил и какви са потенциалните
Коментари Харесай

„Каквото и да става в Украйна – само стоим и гледаме“

Руско-украинска война НаукаЗащо Русия завладя Чернобил и какви са евентуалните нуклеарни опасности?ПолитикаСлед като бе оставена сама: Украйна е подготвена да договаря с Русия
В този миг военни дейности са невъзможни. За страдание, той (Путин) ясно през вчерашния ден сподели, че би употребявал нуклеарна интервенция, в случай че някой си разреши да предприеме военно дейности. Това значи, че кой каквото и да приказва, това няма по какъв начин да се случи (намеса на НАТО за отбрана на Украйна).

Това сподели министър-председателят Кирил Петков пред български публицисти в Брюксел, където е на среща на високо ниво по тематиката с войната в Украйна. Българският министър председател дава отговор на рецензиите към Европейски Съюз и Алианса, че са оставили Украйна сама в тази неравна борба, която неизбежно ще загуби. Самият президент на Украйна със страдание установи, че страната е сама.

Военни дейности от страна на НАТО, без значение какво се случи с Украйна, ние единствено стоим и гледаме в профил, с натовските армии на границата, невлизайки по никакъв метод в прикосновение, невлияейки на този развой “, сподели Петков.

Вчера Европейският съюз утвърди нови стопански наказания, сходно на Съединени американски щати, Англия и доста други страни. Всички обаче отхвърлят каквато и да е военна поддръжка за Украйна. По-рано през днешния ден един от съветниците на Зеленски сподели, че страната към този момент е подготвена на договаряния с Русия за завършек на войната, като са подготвени да се откажат от Европейски Съюз и НАТО.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР