Руският външен министър Сергей Лавров се е самоизолирал след контакт

...
Руският външен министър Сергей Лавров се е самоизолирал след контакт
Коментари Харесай

Лавров се самоизолира след контакт със заразен

Руският външен министър Сергей Лавров се е самоизолирал след контакт със инфектиран с COVID-19, оповестиха от отрасловото министерство. Всички негови визити са отсрочени за по-късна дата. За момента Лавров се усеща добре, оповестяват Комерсант и Ройтерс. 

„ Поради контакт със инфектиран с COVID-19, Сергей Лавров се е подложил на самоизолация. По-рано плануваните визити и срещи са разсрочени. Чувства се добре “, показват от пресслужбата на външното министерство на Русия.

В известието не се прецизира кой е инфектираният, с който Лавров е контактувал. Руският външен министър посети Атина в понеделник (26 октомври). Той организира диалози с премиера Кириакос Мицотакис и с външния министър на Гърция Никос Дендиас, а също по този начин беседва с ръководителя на опозиционната Коалиция на радикалната левица Алексис Ципрас, оповестява РИА Новости.

На 28-29 октомври Лавров е трябвало да посети Сараево и Белград.

През последното денонощие Русия записва над 16 хиляди нови случая на инфектирани с ковид, както и 320 смъртни случая, осведоми ТАСС. Към днешна дата над 16 хиляди души са умряли в Русия в резултат на зараза с COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР