Руският външен министър Сергей Лавов заяви, че Русия призовава САЩ

...
Руският външен министър Сергей Лавов заяви, че Русия призовава САЩ
Коментари Харесай

Лавров с нов ултиматум: Западът да се откаже от военни обекти на територията на страните от бившия СССР

Руският външен министър Сергей Лавов съобщи, че Русия приканва Съединени американски щати прецизно да извършват отговорностите си „ да не ускоряват сигурността за сметка на някой различен “. Според министъра Руската федерация е подготвена да работи взаимно със Съединени американски щати по въпросите на стратегическата непоклатимост, написа " Ехото на Москва ".

Ръководителят на дипломатическото ведомство също по този начин означи, че е недопустимо за Русия нуклеарните оръжия на Съединени американски щати да бъдат ситуирани в Европа.

„ Време е да го върнем вкъщи “, сподели Лавров.

Министърът прикани Америка, дружно със съдружниците си, да се причисли към мораториума върху разполагането на ракети със междинен и по-малък обхват в Европа. В същото време съветският министър акцентира, че „ Русия не е имала и няма “ наземни ракети със междинен и по-малък обхват.

Лавров добави, че заплахата от режима на президента Зеленски за страни, граничещи с Украйна, в този момент се е нараснала доста. Министърът счита, че Киев " стартира рискови игри, свързани с проекти за придобиване на лично нуклеарно оръжие ". По думите му Руската федерация ще предприеме всички вероятни ограничения това да не се случи.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР