Руският учен геронтолог проф. Владимир Хавинсон, известен като гуруто на

...
Руският учен геронтолог проф. Владимир Хавинсон, известен като гуруто на
Коментари Харесай

Почина гуруто на Путин, който му бе обещал да управлява до 80 години

Руският академик геронтолог проф. Владимир Хавинсон, прочут като гуруто на Владимир Путин, ненадейно умря на 77 години, оповестяват международните медии.

Причината за гибелта на Хавинсон, шеф на Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург, не е разкрита. Хавинсон се прочу с изказванията, че създава способ, с който хората да живеят до 110 или 120 години, посредством закъснение на процеса на стареене.

Преди време Хавинсон споделил на Путин, че може да ръководи най-малко доникъде на 80-те си години, с помощта на неговите способи за подмладяване. Професорът също по този начин е оказал помощ на трима водачи на Кремъл - Леонид Брежнев, Юрий Андропов и Борис Елцин, само че изясни, че е бил потърсен прекомерно късно, с цел да удължи доста живота им. Известно е също, че любовницата на Путин, 40-годишната Алина Кабаева, сходно на други топ съветски гимнастички, е приемала неговите „ пептиди на Хавинсон “, анти-стареещи и лечебни коктейли, напомня Телеграф.

През 2017 година той предложи да помогне на Доналд Тръмп, „ тъй като той има голямо количество стрес и загуба на сила “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР