Руският пруезидент Владимир Путин съобщи повече от любопитна новина, свързана

...
Руският пруезидент Владимир Путин съобщи повече от любопитна новина, свързана
Коментари Харесай

Путин със сензационна новина за Пригожин! Разкритието

Руският пруезидент Владимир Путин заяви повече от любопитна вест, обвързвана със спекулациите за гибелта на шефа на " Вагнер " Евгений Пригожин.

Ръководителят на Следствения комитет (СК) на Руската федерация Александър Бастрикин ми рапортува, че в телата на починалите при злополуката на самолета на Евгений Пригожин са открити фрагменти от ръчни гранати.
-->
Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин по време на годишната среща на интернационалния спорен клуб " Валдай ", която се организира в черноморския курорт Сочи, представен от РИА Новости.

Самолетът " Ембраер Легаси 600 ", на борда на който бяха притежателят на частната военна компания " Вагнер ", заместниците му Дмитрий Уткин и Валерий Чекалов, както още четирима пасажери, двама водачи и една стюардеса, се разруши на 23 август в Тверска област. Машината изпълняваше полет от Москва за Санкт Петербург

Самоличността на жертвите бе доказана с ДНК проби. 

По думите на Путин, следствието е посочило още, че върху самолета не е имало външно въздействие. Така съветският президент опроверга публикуваните по-рано информации, че машината на Пригожин е била свалена.

" Със сигурност стои въпросът какво се е случило с управлението на компанията. Е, безусловно преди няколко дни ръководителят на Следствения комитет ми рапортува, че в телата има елементи от ръчни гранати, а върху самолета не е имало външно влияние. Това е открит факт от следствените органи ", безапелационен бе съветският държавен глава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР