Руският президент Владимир Путин заяви, че не може да дава

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че не може да дава
Коментари Харесай

Путин: Не ми е работа да давам оценки на работата на Тръмп

Руският президент Владимир Путин съобщи, че не може да дава оценки на работата на американския президент Доналд Тръмп, защото това е работа на народа на Съединени американски щати, съобщи ТАСС.

" Що се отнася до избирането на президента Тръмп, това не е наша работа и не ние би трябвало да даваме оценка на работата на господин Тръмп на неговия висок пост ", съобщи съветският водач в отговор на кореспонденти след срещата си с финландския държавен глава Саули Нинистьо.

Путин изрече страдание, че руско-американските връзки се принасят в жертва на вътрешнополитическите процеси в Съединени американски щати. И изрази вяра, че " настоящето положение на нещата все в миналото ще свърши и тези връзки ще преминат в друго качество ".

Путин добави, че в случай че Вашингтон наложи готвените нови наказания против Москва, това ще бъдат " дейности с утежняващи условия и необикновен цинизъм " и че те са очевиден опит на Съединени американски щати " да обезпечат личните си ползи за сметка на своите съдружници ".

Той акцентира, че решението за възможния съветски отговор на тези наказания ще бъде взето, когато те влязат в действие.

Руският президент заявява, че съдействието сред Русия и Китай не е ориентирано срещу друга страна и че то е " един от най-важните детайли на сигурността и стабилността в света ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР