Руският президент Владимир Путин заяви, че ако САЩ наложат нови

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че ако САЩ наложат нови
Коментари Харесай

Путин за американските санкции: Цинизъм!

Руският президент Владимир Путин съобщи, че в случай че Съединени американски щати наложат нови наказания, то това ще бъде образец за потребление на геополитиката за стопански цели, заяви ТАСС.

Държавният глава дефинира като „ необикновен цинизъм “ опцията Вашингтон да наложи наказания. Путин съобщи, че по този метод американците ще обезпечат личните си ползи за сметка на своите съдружници.

Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри законопроект за стягане на глобите против Русия, Иран и Северна Корея, който би трябвало да бъде признат и от горната камара на Конгреса. Президентът Доналд Тръмп може да наложи несъгласие, макар че този политически ход би провокирал негативизъм.

„ Опитите да ни предизвикат се вършат отдавна. Санкциите против Русия са противозаконни и нарушават правилата на Световната комерсиална организация “, съобщи Владимир Путин.

По отношение на работата на американския държавен глава Доналд Тръмп, съветският президент съобщи, че американският народ е този, който би трябвало да му даде оценка.

Путин за следващ път отхвърли Кремъл да се е намесил в президентските избори в Щатите и добави, че „ всичко, което виждаме, е антируска нервност “.

По думите на съветския президент се употребяват антируски начини във вътрешните политически битки. Владимир Путин изрази страдание, че двустранните връзки сред Москва и Вашингтон са станали жертва на вътрешните политически процеси на американска земя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР