Руският президент Владимир Путин започна да разбира, че всеки ден

...
Руският президент Владимир Путин започна да разбира, че всеки ден
Коментари Харесай

Страх обзе Путин, какво става

Руският президент Владимир Путин стартира да схваща, че всеки ден може да бъде последният му и по тази причина стартира да се опасява от цялото си вътрешно обграждане, от елита и даже от обичаните си специфични служби.

" Страната се ръководи от Путин. Нека не идеализираме или да придаваме някакви качества на ФСБ, макар че това е доста значима поддържаща част. Специалните служби във всяка тирания, във всеки властнически режим постоянно играят огромна решаваща роля, само че това е просто роля, а не политическа власт ", сподели съветският опозиционер Генадий Гудков, представен от организация УНИАН.
-->
Той сподели, че Путин се опасява от цялото си обграждане. " Путин се опасява от всички специфични служби като цяло, от цялото си обграждане, от всички членове на екипа си, може би с редки изключения. Той прелестно схваща, изключително в този момент, че всеки ден може да бъде последният му, и то ненадейно за него. Затова се опасява от елита, опасява се от обкръжението си, сменя защитата си, даже се среща с най-близките си сътрудници постоянно на екрана или през някакви дълги маси “, сподели той.

Гудков счита, че Путин не се опасява от личния си народ. " Сега той не се опасява от народа. За тези 22 години той сътвори гигантска войска. Специалните служби и правоохранителните органи получиха цялостното право да правят произволи, той не се опасява от народа, не счита националното въстание за действително, опасява се единствено от тези, от които е взел съвсем всичко - това е елитът, който самичък е издигнал. Вярва, че има толкоз доста сили, че е в положение да потуши всяко неодобрение и опозиция в страната, той е сигурен в това “, сподели още политикът, написа " Факти ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР