Руският президент Владимир Путин заложи Русия На карта. Той заяви

...
Руският президент Владимир Путин заложи Русия На карта. Той заяви
Коментари Харесай

Путин заложи на карта Русия. Исторически думи

Руският президент Владимир Путин заложи Русия На карта. Той съобщи през днешния ден, че в Украйна залогът е самото битие на Русия като страна, съобщи Ройтерс.

" За нас това не е геополитическа задача, а задача за оцеляването на съветската държавност, основаване на условия за бъдещото развиване на страната и нашите деца ",  съобщи Путин по време на посещаване в авиационен цех в Бурятия.
-->
Той упреква Запада, че употребява Украйна като инструмент за водене на война против Русия, с цел да ѝ нанесе стратегическо проваляне. Путин сподели още, че е бил угрижен за стопанската система, когато Западът е наложил невиждани наказания предходната година, само че по думите му тя се е оказала по-силна от предстоящото.

" Ние неведнъж увеличихме нашия стопански суверенитет. Все отново, на какво разчиташе нашият съперник? Че ще рухнем за 2-3 седмици или месец ", попита риторично президентът. Според него врагът е очаквал, че заводите ще спрат, финансовата система ще се срине, безработицата ще се увеличи, по улиците ще излязат хора да стачкуват и Русия " ще бъде разтърсена от вътрешната страна и ще рухне ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР