Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин събра най-богатите руснаци и ги призова да инвестират в Русия, за да се противодейства на западните санкции

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През прикани съветските милиардери и бизнес елита на страната да влагат в нови технологии, индустриални уреди и предприятия, с цел да оказват помощ на Русия да преодолее това, което съгласно него, съставлява опити на Запада да унищожи стопанската система ѝ, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9843
Той посочи, че Русия на този стадий устоява на тези опити, а западните компании, които са решили да останат в Русия, вместо да избягат, са взели мъдро решение.

Путин се срещна персонално с водещи милиардери на Русия за първи път от 24 февруари предходната година - деня, в който започна това, което той назова " специфична военна интервенция " в Украйна.

Тогава Путин им сподели, че не му е останал различен избор, с изключение на да изпрати съветски сили и на процедура ги принуди да показват обществено единодушие.

Много от така наречен олигарси, след това бяха сложени под наказания от Запада. 

Днес на срещата с Путин бяха милиардерите Олег Дерипаска, Владимир Потанин, Алексей Мордашов, Герман Хан, Виктор Векселберг, Виктор Рашников, Андрей Мелниченко и Дмитрий Мазепин, чиито ползи варират от рандеман и преправка на метали и банкиране до торове.

Путин посочи пред едни от най-богатите руснаци, че Москва е изправена пред " санкционна война ", само че бързо пренасочва стопанската система си към страни, които не са наложили наказания на Русия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР