Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Владимир Путин има трима двойници?

" Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През има минимум трима двойници ", това сподели началникът на службата за военно разузнаване към украинското министерство на защитата Кирил Буданов, представен от киевската медия " Фокус ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7309
" Аз персонално забелязах огромни разлики във визията на Путин по време на три разнообразни събития. Това ме навежда на мисълта, че той има минимум трима дубльори. Тези хора се появяват на разнообразни прояви и се редуват по някакъв принцип ", сподели още Буданов. Той също добави, че е допустимо Путин да има още двойници.

По думите на Буданов в Кремъл е имало хора, оповестили се срещу започването на съветската инвазия против Украйна. " Тези хора са знаели какви тежки ще бъдат последствията за страната им. Всичките решения в Русия обаче се вземат от един единствен човек – Путин ", добави той.

" Русия би трябвало да приключи войната. Москва би трябвало да признае, че тя е направила неточност като ни нападна  и да ни върне заграбените територии (Кримския полуостров, частите от източните Донецка и Луганска области, окупирани през 2014 година, и частите от Херсонска и Запорожка области, анексирани преди няколко дни) ", сподели още Буданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР