Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин е останал доволен от първата си среща с Тръмп

Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила е удовлетворен от резултатите от първата си персонална среща с американския водач Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, която стана централно събитие на двудневната среща на върха на Г-20 в Хамбург.

Това съобщи през вчерашния ден в изявление за телевизия "Россия-1 " представителят на Кремъл Дмитрий Песков, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС. "Мога еднопосочно да кажа, че Путин остана удовлетворен. И, почтено да ви кажа, въобще не знам за президента Тръмп, само че ми се стори, че той също остана задоволен от тази среща ", сподели прессекретарят на съветския президент.

По думите на Песков всички опити да се дефинира победител в хода на договарянията сред двамата президенти съставлява "абсурдна режисура на въпроса ". "В реалност, като се съди по това по какъв начин мина тази среща, мога с убеденост да кажа, че вероятно спечелили са всички ", добави представителят на Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР