Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин с първа публична поява от доста време, перифразира Библията, за да оправдае войната

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През излезе на сцената на стадион " Лужники ", където се организира празничен митинг-концерт във връзка осмата годишнина от присъединението на Крим към Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2817
Руският държавен глава се обърна към хилядите събрали се на трибуните, като приветства военната акция на Москва в Украйна, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ". На 24 февруари десетки хиляди съветски военни навлязоха в Украйна. Според съветското държавно управление задачата на интервенцията е " демилитаризация " и " денацификация " на прилежащата страна.

Украинските въоръжени сили оказват решителна опозиция, а Западът наложи тежки стопански наказания против Москва, напомня Ройтерс.

Путин изчезна ненадейно от екраните по средата на речта си, до момента в който възхваляваше героизма на участващите във военните дейности съветски военни, отбелязва Франс прес. Телевизия " Русия 24 " стартира внезапно да демонстрира други моменти от същото събитие, публични речи и известни песни.

Към 15 минути по-късно малкия екран продължи да излъчва речта на президента на запис.

Крим трябваше да бъде изваден от унизителното положение, в което се намираше, до момента в който не беше част от Русия. Има неща, които не са видни незабавно с невъоръжено око. Те имат фундаментален темперамент: газоснабдяване, енергоснабдяване, комунални услуги, възобновяване на пътната мрежа, градеж на нови пътища, автомагистрали и мостови прелези ", добави съветският президент, съгласно който Крим и Севастопол са били в унизително състояние, до момента в който са били в състава на друга страна.

Киев финансираше тези територии на по този начин наречения остатъчен принцип, съобщи съветският държавен глава.

Над 203 000 души са участвали на празничния концерт на стадиона според московската полиция.

В няколко сериозни към Кремъл канала в чат приложението Телеграм се оповестява, че студенти и чиновници на държавни институции в редица райони са получили предписание от ръководителите си да се включат в митингите и концертите по случай годишнината, отбелязва Асошиейтед прес. Тази информация не може да бъде доказана от самостоятелен източник.

На концерта на " Лужники " се пееха патриотични песни, в това число " Made in the U.S.S.R. " ( " Произведено в Съюз на съветските социалистически републики " ), чиито първи строфи гласят " Украйна и Крим, Беларус и Молдова, всичко това е моята страна ".

Рамо до рамо, те си оказват помощ и се поддържат един различен. Не сме имали такова единение отдавна, каза съветският президент за силите на Кремъл в Украйна

Стремейки се да показа войната в Украйна като обективна, Путин перифразира Библията, с цел да каже за съветските войски: " Няма по-голяма обич от тази да положиш душата си за приятелите си ".

В словото си той разкритикува враговете си в Украйна, че са " неонацисти ", и продължи да упорства, че дейностите му са били нужни за попречване на " геноцид " - изказване, изрично отричано от водачи по целия свят.

На сцената, която говореше Путин, беше подложен девиз " За свят без нацизъм ".

Появата на съветския президент на концерта бележи смяна спрямо относителната му изолираност през последните седмици, когато беше показан да се среща със международни водачи и свои сътрудници или на извънредно дълги маси, или по видеоконферентна връзка, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Той беше облечен в бяло поло и синьо зимно яке, а изказването му на сцената продължи към пет минути. Някои от присъстващите на събитието, в това число неговите водещи, бяха с тениски или якета със писмен знак " Z " - знак, който се вижда изписан по танковете и другите военни машини на Русия в Украйна и който беше общопризнат от поддръжниците на войната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР