Руският президент Владимир Путин смята, че предстоят провокации срещу Русия.

...
Руският президент Владимир Путин смята, че предстоят провокации срещу Русия.
Коментари Харесай

Путин: Предстоят провокации срещу Русия

Руският президент Владимир Путин счита, че предстоят провокации против Русия.
Това той означи пред колегиума на съветската специфична работа ФСБ, благодари на чиновниците ѝ за информацията, предоставена на управлението на страната за готвещи се провокации против Русия от чужбина, съобщи Агенция " Новости ".
 17% от руснаците, гледали кино лентата на Навални, към този момент са с по-лошо мнение за Путин 17% от руснаците, гледали кино лентата на Навални, към този момент са с по-лошо мнение за Путин
17% от руснаците, които са гледали или чували за кино лентата на Алексей Навални „ Дворец за Путин “, споделят, че отношението им към...
" Против нас се води с безапелационни и голословни обвинявания по редица въпроси. Използват се даже неуместни, бих споделил, всевъзможни анекдотични теории на конспирацията. Опити да се слагат, да вземем за пример, напоследък под подозрение нашите достижения в региона на медицината, в битката против ковид ", уточни Путин.
Той сподели още, че доста задгранични сътрудници се отнасяли благожелателно към резултатите на Русия в епидемиологичната област и били подготвени за съдействие. Москва от своя страна приветствала това.
" Глобалните задания могат да бъдат решени единствено посредством ", акцентира съветският президент. По думите му се предприемали доста опити за провокации против Русия в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР