Руският президент Владимир Путин ще разговаря с израелския министър-председател Бенямин

...
Руският президент Владимир Путин ще разговаря с израелския министър-председател Бенямин
Коментари Харесай

На път за Пекин: Путин се зае да помирява Израел и Палестина

Руският президент Владимир Путин ще беседва с израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, палестинския водач Махмуд Абас и египетския президент Абдел Фатах ас Сиси в опит да реализира преустановяване на огъня във войната сред Израел и Хамас, съобщи Ройтерс. Информацията на Агенция Франс Прес цитира асистент на съветския президент, който се чака през днешния ден да дойде в Пекин за среща с китайския си сътрудник Си Дзинпин.

Съветникът на Кремъл по външната политика Юрий Ушаков, представен от съветските организации, съобщи, че съветският президент към този момент е разговарял със сирийския си сътрудник Башар Асад и иранския президент Ебрахим Раиси по-рано в понеделник.

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров пък се е срещнал с китайския си сътрудник Ван Йи в Пекин, като двамата са разговаряли по отношение на войната сред Израел и Хамас, заяви китайското външно министерство.

" Неотложна задача е преустановяване на огъня и създаване на маршрут за филантропична помощ ", съобщи Ван на срещата, а неговата позиция беше доказана и от съветския му сътрудник, заяви " Гардиън ", представено от БГНЕС.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР