Руският президент Владимир Путин се надява, че истината за Русия

...
Руският президент Владимир Путин се надява, че истината за Русия
Коментари Харесай

Путин се надява чрез културата истината за Русия да си пробие път

Руският президент Владимир Путин се надява, че " истината за Русия ще си пробие път в света посредством културата . " Това изрази той при откриването на срещата с лауреатите на президентските награди в региона на културата и изкуството, предава ТАСС.

" Мисля, че доста хора знаят, видяха по какъв начин в Неапол един махленски художник неотдавна нарисува на стената на къща портрет на съветския публицист Фьодор Михайлович Достоевски, в този момент " анулиран " на Запад. Това към момента дава вяра, че точно посредством взаимната благосклонност на хората, посредством културата, която обвързва и сплотява всички ни, истината сигурно ще си проправи път, че изкуството, образованието, както и би трябвало да бъде, ще популяризират единствено умното, положителното и безконечното. "

Според Путин съветските майстори на културата са задавали морални идеали и смисъл на човечеството от епохи, а приносът на страната му за развиването на международната цивилизация е скъп .

" Приносът на съветската просвета за развиването на международната цивилизация е скъп. В продължение на епохи съветските майстори на литературата, музиката и изобразителното изкуство са давали на човечеството освен нови естетически обичаи, само че, което е доста значимо, тези идеали и смисъл, които се трансформират в морални, духовни насоки за милиони хора, за цели генерации ", сподели той.

Путин сподели, че съветската просвета постоянно е обърната към индивида, нейните творби учат хората да мислят и да вършат заключения, а националният темперамент кара руснаците да одобряват всичко драговолно, отивайки да оказват помощ на другите (нека не забравяме, че така наречен " специфична военна интервенция " в Украйна съгласно Кремъл е предопределена да помогне на хората в Украйна-бел.ред).

" Руската просвета постоянно е обърната към индивида. Всички най-хубави творби, трансформирали се в класика, отразяват неговия вътрешен свят, търсения, прекарвания, повдигат въпроси, които го вълнуват, учат го да мисли, прави оценка и прави изводи ", означи той.

Според президента не е изненадващо, че в съветския народен темперамент има такава линия като " да взема всичко драговолно " . " Ние сме наясно с болката и несправедливостта на другите хора, можем откровено да се радваме на триумфите на другите и да отидем на помощ на тези, които в действителност се нуждаят от тази помощ ", добави Путин.

Путин сподели, че безконечните концепции и правила се подкопават в редица страни, само че " Р усия е предпазена от неповторимата еднаквост на своята просвета ", която отхвърля всичко подправено и моментно.

" Родната просвета през всички времена също е защитавала идентичността на Русия. Тя с подготвеност приема всичко най-хубаво, креативно, само че отхвърля лъжливото и моментното, което би разрушило приемствеността на нашите духовни полезности, морални правила, историческа памет ", сподели той.

Според Путин това неповторимо качество " надеждно пази съветския народ и през днешния ден, когато в другите страни се подкопават видимо безконечни понятия и правила, изкривява се историята и се нарушават законите на самата природа ".
 Путин: Западът не познава Русия, в случай че мисли, че ще отстъпим
Путин: Западът не познава Русия, в случай че мисли, че ще отстъпим

Москва щяла да реализира задачите си в Украйна

Припомняме, че на 18 март съветският президент Владимир Путин, говорейки пред цялостния московски стадион " Лужники " за задачите на съветските военни дейности в Украйна, представен още веднъж от ТАСС.

Руският водач тогава акцентира значимостта на " избавянето на мирните хора от геноцид и премеждия ". " В съзнанието ми идват думи от Светото писание: към този момент няма обич, в случай че имаше някой да даде душата си за приятелите си ", сподели Путин, изказвайки се на празничен митинг-концерт по случай Деня на анексирането на Крим.

Той обърна внимание тогава, че задачата на така наречен от него " специфична военна интервенция " в Украйна е " да избави хората от геноцида ".
 Ковид-19 изпили мозъка на Путин
Ковид-19 изпили мозъка на Путин

Вместо обществено да показва пренебрежението си към заболяването, сходно на други властнически водачи като Лукашенко, Путин се изолира в съвсем цялостен персонален локдаун и откри към себе си най-строгите правила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР