Затворниците трябва да усвояват професионални умения, които да им помогнат

...
Затворниците трябва да усвояват професионални умения, които да им помогнат
Коментари Харесай

Сенатор Кори Букър поставя под съмнение политиките за затворнически труд в САЩ, призовава за промяна

Затворниците би трябвало да усвояват професионални умения, които да им оказват помощ да се приготвят за освобождението им, вместо да бъдат принуждавани да работят, като от време на време берат годишна продукция при трицифрена топлота за стотинки час или въобще нищо, сподели сенатор Кори Букър на чуване на правосъдната подкомисия на Сената по отношение на труда в пандизите във вторник.

Америка затваря повече хора, в сравнение с съвсем всяка друга страна в света - близо 2 милиона - и те са непропорционално цветнокожи хора. Тези, които отхвърлят да работят, могат да бъдат осъдени, в това число да бъдат хвърлени в изолираност, означи Букър. А ранените или убитите постоянно нямат достъп до множеството съществени права и отбрана, обезпечени на други американски служащи.

„ Нашите затвори би трябвало да отразяват най-хубавото от това, което сме, те би трябвало да отразяват нашите полезности “, New сподели демократът от Джърси. „ И по мое мощно мнение те би трябвало да бъдат места, които не са единствено за наказване, само че и за реабилитация и за основаване на път...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР