Руският президент Владимир Путин разкритикува усилията на САЩ да запазят

...
Руският президент Владимир Путин разкритикува усилията на САЩ да запазят
Коментари Харесай

Путин: Усилията на САЩ да запази световното си господство са обречени на провал

Руският президент Владимир Путин разкритикува напъните на Съединени американски щати да запазят своето световно владичество, осведоми Асошиейтед прес. По думите на съветския държавен глава те са обречени на неуспех.

Говорейки при приемането на акредитивните писма от задграничните посланици в Москва, Путин съобщи, че обективното развиване към многополюсен свят се сблъсква със съпротивата на тези, които се пробват да запазят своята надмощие в световните каузи и да управляват всичко - Латинска Америка, Европа, Азия и Африка.

Той добави, че х егемонът съумява да го направи от много дълго време, само че това не може да продължава постоянно , без значение от събитията в Украйна.

Путин неведнъж е представял решението си да изпрати войски в Украйна като отговор на хипотетичното посягане на Запада върху жизненоважните ползи на Русия в региона на сигурността.

Руският водач разказа западните наказания против Русия поради дейностите й в Украйна като част от напъните на Съединени американски щати и техните съдружници да укрепят позициите си, само че упрекна, че те са имали противоположен резултат против техните уредници и също по този начин са навредили на бедните страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР