Руският президент Владимир Путин разкри някои подробности от новата програма

...
Руският президент Владимир Путин разкри някои подробности от новата програма
Коментари Харесай

Путин похвали новото руско въоръжение

Руският президент Владимир Путин разкри някои детайлности от новата стратегия за въоръжаване на страната. Тя е за интервала от 2020 до 2033 година.

Тя би трябвало да включва разширението на ролята на дронове, лазерни, хиперзвукови системи, както и други съвременни разработки, 

Според Путин,  Русия би трябвало съответно и тъкмо да предвижда вероятните промени в интернационалното състояние след разпадането на контракта за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват и да укрепва своя боен капацитет. 

" Излизането на Съединени американски щати от този контракт под фиктивен предлог нанесе осезателен удар по системата за надзор над въоръженията ", сподели Путин. " Опасността от разпространяване на ракети от този клас в разнообразни елементи на света още повече ускори световното напрежение ", добави той.

Президентът настоя да се обезпечи уравновесено развиване на военния капацитет на страната, като се имат поради " не чак толкоз огромните запаси ", които се влагат в осъществяването на тази задача.

Путин уточни, че делът на актуалните оръжия в съветската войска и другите силови структури би трябвало да доближи 70 % и да не пада под това ниво. Според него макар всички бурни софтуерни промени в света, руските въоръжени сили " би трябвало да бъдат снабдени по последната дума на науката и техниката ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР