Руският президент Владимир Путин проведе днес телефонен разговор с германския

...
Руският президент Владимир Путин проведе днес телефонен разговор с германския
Коментари Харесай

Шолц звъни на Путин. Разкрития за Украйна

Руският президент Владимир Путин организира през днешния ден телефонен диалог с немския канцлер Олаф Шолц по инициатива на Берлин. В него Путин подчертал пагубността на помпането на Украйна със западни оръжия, оповестяват интернационалните медии.

Линията на Германия и Запада като цяло във връзка с Украйна " е деструктивна ", и е призовал Берлин да премисли метода си, съобщи Ройтерс, като се базира на известие на Кремъл.
-->
" Беше обърнато внимание на деструктивната линия на западните страни, в това число Германия, помпане на киевския режим с оръжие, образование на украинската войска. Всичко това, както и всестранната политическа и финансова поддръжка за Украйна, води до обстоятелството, че Киев изцяло отхвърля концепцията за каквито и да е договаряния ", споделил Путин, съобщи БЛИЦ.

От Кремъл показаха, че това също по този начин " подтиква радикалните украински националисти да правят от ден на ден и повече кървави закононарушения против цивилни ".

Путин защитил и съветските ракетни удари по цели в Украйна, като ги нарекъл " наложителна и неизбежна ответна реакция на провокативните офанзиви на Киев против гражданската инфраструктура на Русия, в това число Кримския мост и енергийни обекти ".

" Президентът на Русия прикани немската страна да преразгледа своите подходи в подтекста на украинските събития ", споделят от Москва.

На Русия би трябвало да бъде разрешено да вземе присъединяване в следствието на " терористичните офанзиви " против газопроводите " Северен поток " в Балтийско море, споделил още Путин на Шолц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР