Руският президент Владимир Путин прие днес в Кремъл изпълняващият длъжността

...
Руският президент Владимир Путин прие днес в Кремъл изпълняващият длъжността
Коментари Харесай

Владимир Путин прие в Кремъл и.д. губернатор на Херсонска област Владимир Салдо

Руският президент Владимир Путин одобри през днешния ден в Кремъл изпълняващият длъжността губернатор на Херсонска област Владимир Салдо, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

По-рано тази седмица Путин се срещна персонално и с водача на Луганската национална република (ЛНР) Леонид Пасечник, както и с ръководителя на Запорожка област Евгений Балицки.

По-рано през днешния ден съветският президент одобри и ръководителя на Донецката национална република (ДНР) Денис Пушилин. На срещата с Пушилин Путин разяснява за първи път обществено гибелта на създателя на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин при разбиването на самолета му през вчерашния ден.

Срещите на Путин с ръководителите тази седмица бяха отдадени на обстановката там, като особено внимание беше отделено на подготовката за изборите за парламенти на ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска област, които са планувани за 10 септември.

Салдо през днешния ден съобщи пред съветския президент, че последствията от взривяването на язовирната стена на Каховската Водноелектрическа централа са съвсем изцяло премахнати, и добави, че централата може да бъде възобновена.

Путин от своя страна му разпореди да управлява процеса на разпределение на държавната помощ, която Русия отпусна за локалните поданици.

" Контролирайте процеса по този начин, че всичко да доближи до тях. Защото има доста укази, само че не всеки път всичко доближава ", сподели Путин.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР