Руският президент Владимир Путин посети командния пункт на специалната военна

...
Руският президент Владимир Путин посети командния пункт на специалната военна
Коментари Харесай

Путин: Нормалните хора не минират болници

Руският президент Владимир Путин посети командния пункт на специфичната военна интервенция в Ростов на Дон. На входа го посрещна началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов. Путин организира заседание в командния пункт и изслуша отчети на Герасимов и други военни ръководители, оповестява ТАСС.

Владимир Путин, разяснявайки дейностите на въоръжените сили на Украйна (ВСУ), които минираха болнични заведения в Мариупол, сподели, че „ естествените хора не вършат по този начин “. 

Руският президент посети града, съпроводен от вицепремиера Марат Хуснулин, и инспектира, наред с други неща, новите жилищни региони. Хуснулин сподели, че е посетил болничното заведение незабавно след освобождението на града и е видял със личните си очи как „ всички медицински произведения и съоръжение – всичко е минирано “.  " Нормалните хора не вършат по този начин ", разяснява Путин. 

В момента се прави огромна работа по възобновяване на града. Представяйки новите квартали на Путин, Марат Хуснулин обърна внимание, че жилищата се отдават чартърен до ключ, в тях към този момент живеят хора, развива се цялата обществена инфраструктура, строят се и се ремонтират пътища.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР