Руският президент Владимир Путин получи днес множество поздравления от висши

...
Руският президент Владимир Путин получи днес множество поздравления от висши
Коментари Харесай

Путин получи множество поздравления от висши длъжностни лица в Русия и от чужбина

Руският президент Владимир Путин получи през днешния ден голям брой поздравления от висши длъжностни лица в Русия и водачи от чужбина по случай 70-ия си рожден ден, заяви БНР.

Руският патриарх Кирил разгласи, че " самичък Бог е сложил президента отпред на страната ", и подкани вярващите към двудневни специфични молебствия, с цел да може Бог да подари Путин със " здраве и дългоденствие ".

Чеченският водач Рамзан Кадиров разгласи Путин за " родолюбец номер едно в света " и го похвали, че е принудил света да се преценява с " нашата велика страна ".

По мотив юбилея на съветския водач постъпват доста приветствени послания и телграми от държавни глави, ръководители на интернационалните организации, представители на обществено-политически кръгове, заяви пресслужбата на Кремъл.

В позвънявания по телефона своите поздрави са отправили първият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев, президентът на Киргизия Садир Джапаров, президентът на Мигел Диас-Канел Бермудес, президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган и президентът Република Южна Африка Сирил Рамафоса.

В хода на телефонните диалози са били разисквани въпроси от развиването на двустранните връзки, както и настоящи интернационалните проблеми.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР