Руският президент Владимир Путин обвини Съединените щати, че са протакали

...
Руският президент Владимир Путин обвини Съединените щати, че са протакали
Коментари Харесай

Путин в атака! Бясно обвинение към САЩ

Руският президент Владимир Путин упрекна Съединените щати, че са протакали пълномащабната война (доставяйки им оръжия), която Руската федерация стартира против Украйна на 24 февруари. Той е представен от съветски медии.

Той още веднъж излъга, че " специфичната интервенция " (както се назовава войната в Русия) е била готова " в цялостно сходство с Устава на Организация на обединените нации ". В умозаключение Путин добави, че Руската федерация, която в този момент се пробва да унищожи демократичния свят, ще построи нов. „ Ситуацията в Украйна демонстрира, че Съединени американски щати се пробват да продължат този спор “, сподели той в послание към участниците и гостите на десетата Московска конференция за интернационална сигурност.

„ Русия, дружно със съдружници, сътрудници и съидейници, ще усъвършенства съществуващите механизми за интернационална сигурност и ще сътвори нови, ще укрепи своите въоръжени сили и други структури за сигурност, ще предприеме други стъпки към построяването на по-демократичен свят, в който правата на всички народите и културното и цивилизационно разнообразие са обезпечени ", сподели съветският президент.

" Американската случка по отношение на Тайван не е просто пътешестване на един безконтролен политик, само че част от преднамерена съзнателна тактика, целяща да дестабилизира и внесе безпорядък в обстановката в района и в света ", продължи той. Това е " безсрамна проява на неуважение на суверенитета на други страни и на интернационалните им задължения ", сподели Путин и насочи рецензии по отношение на тази, по думите му, " грижливо готова провокация ".

Бившият специфичен представител на Съединени американски щати за Украйна Кърт Волкър съобщи, че войната на Руската федерация против Украйна ще продължи най-малко още една година. Според него след тази зима ще стартира нов стадий от военните дейности. Според него всичко ще зависи на първо място от качеството и количеството на западната помощ под формата на оръжие и финансови заеми. Пълномащабната война, която Русия стартира против Украйна на 24 февруари, продължава и до през днешния ден. Западните страни доставят съвременно оръжие на Украйна, само че съгласно Киев броят на доставените оръжия не е задоволителен. НАТО ясно акцентира, че няма да изпраща свои бойци в Украйна, с цел да се избегне риск от започването на Трета международна война.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР