Руският президент Владимир Путин назначи най-новата си дясна ръка в

...
Руският президент Владимир Путин назначи най-новата си дясна ръка в
Коментари Харесай

Владимир Путин назначава „Професор Думсдей“, който веднъж каза на лидера да нанесе ядрен удар върху Европа

Руският президент Владимир Путин назначи най-новата си дясна ръка в държавното управление и той носи смразяващото име „ Професор Думсдей “.

71-годишният политолог Сергей Караганов е нает от Кремъл, с цел да подсигурява, че страната дейно „ възпира Запада “. Той има вяра, че Русия би трябвало да нападна Запада и цяла Европа, с цел да тества уговорката на Съединени американски щати към техните съдружници. Приятелят на Путин преди този момент направи няколко тревожни забележки, в това число че руснаците имат „ деспотично ДНК “ и твърдо счита, че „ Русия не може да загуби “ от Запада.

Преди това той инструктира Путин да нанесе предпазен нуклеарен удар против Европа и има вяра, че Западът ги гледа като по-низша нация. Миналата година Караганов сподели, че съветски нуклеарен удар ще избави света от тотална война. Той сподели, че никоя страна не би помислила да отговори на удар, тъй като това ще остави света в „ радиоактивни руини “. Освен това той сподели, че Западът ще би трябвало да „ отстъпи стратегически или даже да се съобщи “, с цел да може Русия да завоюва писък...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР