Руският президент Владимир Путин на практика взе участие в церемонията

...
Руският президент Владимир Путин на практика взе участие в церемонията
Коментари Харесай

Путин даде старт на серийното производство на луксозната лимузина "Аурус"



Руският президент Владимир Путин на процедура взе присъединяване в церемонията по откриването на стартирането на серийно произвеждане на първокласни коли в Русия, наречено " Аурус ".

Началната цена за базов модел ще бъде към 245 000 $. Производството на първокласната лимузина ще се прави в завода на Ford Sollers в Русия със 70% от автомобилните съставни елементи, създадени в страната от локални снабдители. Ford Sollers е взаимно дружество сред американския производител на коли Ford и съветския Sollers, основан през 2011 година

" Очаквам серийното произвеждане на коли " Аурус " да ускори наличието на съветски коли на интернационалния пазар и да даде опция за увеличение на износа на високи технологии. Това е добър късмет за тях да овладеят нови технологии и да получат спомагателни поръчки ", сподели Путин.

Очаква се доставките да стартират през юни най-вече за клиенти от Близкия изток. Обединените арабски емирства към този момент са създали поръчка за 30 бронирани транспортни средства " Аурус " за държавни и президентски цели.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР