Руският президент Владимир Путин, говорейки пред колегиума на руската специална

...
Руският президент Владимир Путин, говорейки пред колегиума на руската специална
Коментари Харесай

Путин предупреди за предстоящи провокации срещу Русия

Руският президент Владимир Путин, говорейки пред колегиума на съветската специфична работа ФСБ, благодари на чиновниците ѝ за информацията, предоставена на управлението на страната за готвещи се провокации против Русия от чужбина, осведоми " Новости ".

" Против нас се води целенасочена осведомителна акция с безапелационни и голословни обвинявания по редица въпроси. Използват се даже неуместни, бих споделил, всевъзможни анекдотични теории на конспирацията. Опити да се слагат, да вземем за пример, напоследък под подозрение нашите достижения в област на медицината, в битката против ковид ", означи съветският държавен глава.

Путин акцентира, че доста задгранични сътрудници се отнасяли благожелателно към резултатите на Русия в епидемиологичната област и били подготвени за съдействие. Москва от своя страна приветствала това.

Глобалните задания могат да бъдат решени единствено посредством сливане на напъните, сподели Путин и добави, че се предприемали доста опити за провокации в чужбина.

" Те даже не се пробват да скрият недружелюбното отношение към Русия и редица други самостоятелни суверенни центрове на международното развиване. Но работата надалеч не е в тази нападателна изразителност, а в действителните на практика дейности ", акцентира съветският президент.

Путин добави, че Русия се сблъсквала с поредна и нападателна политика, ориентирана към нарушение на развиването на страната и основаване на проблеми по нейния периметър. Както означи президентът, това се правело, с цел да " в последна сметка отслаби Русия и да я сложи под външен надзор ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР