Руският президент , който беше забелязан да кашля по време

...
Руският президент , който беше забелязан да кашля по време
Коментари Харесай

Путин за кашлицата: Не се тревожете, всичко е наред

Руският президент, който беше видян да кашля по време на излъчено онлайн по малкия екран държавно съвещание, увери участващите в него публични лица, че е добре и че на практика всеки ден се тества за COVID-19, съобщи Ройтерс, представена от.

" Не се тревожете, всичко е наред. Правят ми проби на практика всекидневно освен за ковид, само че и за всевъзможни други инфекции, тъй че всичко е наред ", отговори стопанинът на Кремъл, когато Валентина Матвиенко, ръководителят на горната камара на Народното събрание, изрази безпокойствие за здравето му.
 Путин на 69 година: Как е отбелязвал рождения си ден съветският президент през годините? Путин на 69 година: Как е отбелязвал рождения си ден съветският президент през годините?
Руският президент Владимир Путин навършва през днешния ден 69 години, само че както нерядко се е случвало през годините, ще организира денят в работни срещ...

Путин, който предходната седмица навърши 69 години, организира съвещанието от кабинета си във виртуален формат. Той отдаде кашлицата на ниската температура на въздуха и се възползва от опцията да призове сътрудниците си да се имунизират изцяло. Ежедневният брой на смъртните случаи от КОВИД-19 в Русия приближава рекордни равнища. Миналия месец Путин беше заставен да се самоизолира, откакто хора от антуража му дадоха позитивен тест за ковид, само че тогава Кремъл съобщи, че той е " изцяло здрав ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР