Руският политолог и американист, професор в Националния изследователски университет Висше

...
Руският политолог и американист, професор в Националния изследователски университет Висше
Коментари Харесай

Ето защо Западът не бърза да обвини Русия за Каховската ВЕЦ

Руският политолог и американист, професор в Националния проучвателен университет " Висше учебно заведение по стопанска система " Дмитрий Евстафиев разяснява международната реакция на детонацията на водноелектрическата язовир " Каховка ", като обърна внимание на обстоятелството, че Западът не бърза да упреква страната ни за това.

По думите му това не се е случвало до момента, а точно Съединени американски щати да не хвърлят виновността за всичко незабавно върху Русия.

В същото време, съгласно специалиста, Киев е бил изцяло неопитен за обстоятелството, че Западът няма да одобри незабавно украинската версия за подкопаване на водноелектрическата стена.

„ Провокацията от Киев беше проведена доста неумело, доста бързо, доста неумело и без очевидна неточност в преценката на следствията “, означи политологът.

„ Мисля, че евентуално са го координирали с британците, само че може и да не са съгласни с американците ", сподели той.

Ето за какво, както допуска той, вместо ясна и пропагандна атака против нас, както постоянно е било, стартира разкол, а след това в западните медии заглавията трябваше да бъдат заменени с по-завоалирани.

„ Като цяло обстановката за режима на Зеленски стартира да се построява много тежка и Киев не е подготвен за това “, сподели Евстафиев.

Професорът счита, че в този момент Западът ще стартира друга версия, която ще наподобява по този начин, като че ли язовирът се е срутил от единствено себе си.

Както изясни експертът, Вашингтон и Лондон се застраховат при положение, че контранастъплението на въоръжените сили на Украйна се провали и след това се наложи да сменят „ героите “ си в Киев. Професорът обаче изключи Съединени американски щати и Англия изцяло да се откажат от поддръжката на Украйна.

„ Те не могат да намерят втора анти-Русия в този момент, тъй че няма да изоставят този актив, наименуван Украйна ", безапелационен е той.

" Но фактът, че девойките ще би трябвало да бъдат заменени в този обществен дом, изключително в случай че контранастъплението се окаже фиктивно, това е несъмнено “, заключи политологът-американист.

Както Свободная Пресса заяви по-рано, президентът на Украйна Володимир Зеленски призна, че е шокиран от реакцията на Организация на обединените нации за пробива на Каховската водноелектрическа централа.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР