Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки за руския президент Владимир Путин,

...
Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки за руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Навални за Путин: Царят е гол

Руският опозиционер Алексей Навални, говорейки за съветския президент Владимир Путин, употребява познатия от приказката на Андерсен израз "Царят е гол ".

Това стана на правосъдно съвещание по апелативната тъжба на Навални против наложена му от съда санкция за очерняне на деец от Втората международна война, съобщи ДПА

"Голият цар желае да ръководи до дъно. Той се е вкопчил във властта ", съобщи Навални, който взе участие в правосъдното съвещание от наказателната колония посредством видеконферентна връзка.

Опозиционерът предизвести, че в случай че Путин продължи да ръководи, за руснаците това ще е едно откраднато десетилетие, което ще се добави към едно към този момент изгубено десетилетие.

"Искам да кажа на скъпия съд, че вашият крал е гол. И освен едно малко момче крещи: Той е гол ", съобщи Навални, правейки паралел с приказката "Новите облекла на царя ".

"20 години на бездарно ръководство доведоха до този резултат. Има една корона, която се смъква. Има тонове неистини по малкия екран. И има, несъмнено, голямо персонално благосъстояние ", сподели Навални.
На правосъдното съвещание той изглеждаше доста измършавял от гладната стачка, която наскоро бе оповестил и която неотдавна приключи, показва Франс прес. Един от юристите му описа, че от 94 кг той е станал 72 кг, добавя Ройтерс.

Самият Навални в аудиозапис, публикуван от самостоятелната телевизия "Дожд ", споделя: "Вчера ме заведоха в банята. Имаше огледало и се погледнах в него. Приличам на ужасяващ скелет ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР