Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери предния пункт за

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу провери предния пункт за
Коментари Харесай

Първа поява на Шойгу след бунта на Пригожин

Руският министър на защитата Сергей Шойгу ревизира предния пункт за ръководство на едно от подразделенията на Западната група войски в зоната на войната. Това оповестиха от съветското министерство на защитата.


„ По време на работа в зоната на войната съветският министър на защитата армейски военачалник Сергей Шойгу ревизира предния надзорен пост на едно от формированията на Западната група войски “, оповестиха от министерството.

От там означават, че на командния пункт ръководителят на съветското военно ведомство е изслушал отчета на командира на групировката генерал-полковник Евгений Никифоров за настоящата конюнктура, характера на дейностите на съперника и осъществяването на бойните задания от съветските войски на главните тактически посоки.

Никифоров рапортува на Шойгу и за образуването и настоящата бойна пренастройка на новосформираните аварийни полкове за Западната формация войски. На среща с командването на групировката Шойгу означи високата успеваемост на откриването и поразяването на военна техника и скупчвания на неприятелски персонален състав в тактическите посоки на зоната на отговорност на групировката.

„ На командващия и командирите на Западната група войски е сложена задача да продължат дейното разузнаване за авансово откриване на проектите на съперника и попречване на тяхното осъществяване на далечните подстъпи към линията на прикосновение “, прибавиха от съветското министерство на защитата.

„ Шойгу обърна особено внимание на организирането на всестранна поддръжка на войските, участващи в специфичната военна интервенция, и основаването на условия за безвредно настаняване на персоналния състав “, се споделя в изказването.

Руският министър на защитата организира среща и с командването на групировката на силите „ Запад “. По време на срещата министърът означи високата успеваемост на групировката при откриването и поразяването на вражеска техника и персонален състав, оповестиха от Министерството на защитата.

От министерството означават, че Шойгу е инструктирал управлението на групировката да продължи дейното разузнаване за откриване и разрушение на проектите на съперника на далечните подстъпи към линията на прикосновение. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР