Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви, че на територията

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу обяви, че на територията
Коментари Харесай

Шойгу обяви създаване на нови 12 подразделения в Западния военен окръг


Руският министър на защитата Сергей Шойгу разгласи, че на територията на Западния боен окръг ще бъдат образувани нови подразделения в отговор на експанзията на НАТО, съобщи БНР.

 

На съвещание на колегията на Министерството на защитата Сергей Шойгу съобщи, че до края на годината на територията на Западния боен окръг ще бъдат основани 12 военни елементи и подразделения.

 

Така Русия има намерение да противодейства на нарасналата интензивност на НАТО в региона и на проектите на Швеция и Финландия да се причислят към Алианса. Шойгу сподели още, че блокираните в завода " Азовстал " в град Мариупол бойци на полка " Азов " не престават да се предават.

 

" Блокираните в завода националисти не престават да се предават в плен. До момента са свалили оръжието 1908 души. Ще припомня, че преди този момент свалили оръжие 1387 морски пехотинци ".

 

Шойгу увери, че съветската войска и милициите на Донецката и Луганската национални републики уголемяват следените от тях територии в Донбас. По думите му скоро ще бъде освободена изцяло Луганската национална република.

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР