Руският фонд за директни инвестиции (РФДИ) кандидатства за регистрация в

...
Руският фонд за директни инвестиции (РФДИ) кандидатства за регистрация в
Коментари Харесай

Русия е подала заявка за регистрация на ваксината Спутник V в ЕС

Руският фонд за директни вложения (РФДИ) кандидатства за регистрация в Европейския съюз на имунизацията „ “ против, заяви " 24 часа ", базирайки се на представител на фонда, представен от " Радио Спутник “.

През август съветското министерство на опазването на здравето записва първата в света ваксина против COVID-19, създадена от Център " Гамалея " и създадена взаимно с Руския фонд за директни вложения.

РФДИ подаде заявление за регистрация на имунизацията и чака процесът на непрестанен обзор да стартира през февруари ", съобщи пред РИА Новости представител на Фонда.

(EMA) на собствен ред заяви, че е провела среща с разработчика, с цел да бъде разискван проект за създаване на ваксини, вероятни разновидности за утвърждение от Европейски Съюз и тяхното понататъшно взаимоотношение с EMA.

В също ще стартира процедурата за подаване на заявката за регистрация на „ Спутник V “ на 22 януари.

На тази среща беше подадено заявление за приемане на научно мнение за имунизацията, след което ще бъде допустимо да се пристъпи непосредствено към процедурата за приемане на позволение за нахлуване на пазара на страните от Европейски Съюз.

" Радио Спутник “ заяви още, че Русия е създала 11 препарата против COVID-19, които няма да се конкурират с имунизациите.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР